AMX SVSi N3300

AMX SVSi N3300
AMX har lansert SVSI N3300 - en serie enkodere og dekodere som representerer det nyeste innen streamingteknologi for lyd og video. N3300-serien leverer 4K60 H.26x og Dante AV-H videoinnhold av høyeste kvalitet med lavest mulig båndbredde, for å utvide rekkevidden for AV-løsninger til WAN for streaming, video til skrivebord, digital skilting, set-top-bokser eller mobile applikasjoner.

I tillegg til å overføre HDCP-innhold fra N3300-encoder til dekoder, har de også opptak av video til en ekstern USB 3.0-enhet på dekoderen, forhåndsvisning som kan sees fra det innebygde webgrensesnittet eller fra et touch-panel, og forbedret støtte for nettverkssikkerhet. N3300-dekoderen gir både en 4K60 H.26x eller Dante AV-H på primærstrømmen og en sekundær H.26x videostrøm for optimal fleksibilitet for fjernvisning eller opptak.


Serien består av følgende modeller:


NMX-ENC-N3312D enkoder:
Denne modellen er ideell for installasjoner der det er behov for å konvertere lokale lyd- og videostrømmer til IP for distribusjon over et nettverk. Den støtter Dante AV-H-protokollen og kan enkelt integreres med eksisterende lyd- og videosystemer.

NMX-DEC-N3322D dekoder:
Dekodermodellen er designet for å motta og dekode IP-strømmer fra enkodere eller andre kilder og gjøre dem tilgjengelige for visning på lokale skjermer eller lydanlegg. Den støtter også Dante AV-H-protokollen og sikrer problemfri avspilling av lyd og video.

NMX-ENC-N3312D-C all-in-one rack mount cage modul:
Kortmodulen kombinerer både enkoder- og dekoderfunksjonalitet i en enkelt enhet, noe som gir en komplett løsning for både innspilling og avspilling av lyd og video via IP.

Med støtte for 4K60 H.26x og Dante AV-H, opptaksmuligheter, forhåndsvisning og forbedret nettverkssikkerhet, vil N3300 være en allsidig og fremtidsrettet løsning for alle typer AV-installasjoner. Vennligst kontakt salg@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display