Er du klar for AMX MUSE?

Er du klar for AMX MUSE?

En språkmektig serie

Lanseringen av AMX MUSE er en revolusjon hva gjelder kontrollsystemer, med en åpen arkitektur som støtter JavaScript, Python, og Groovy, i tillegg til Harmans HControl, HiQNet og ICSP. Og du er ikke bundet til enten det ene eller det andre: Språkene kan kjøres om hverandre og på samme tid!


MUSE Automator (Node-RED)

MUSE Automator er en tilpasset versjon av den velkjente Node-RED-plattformen, som muliggjør avansert programmering uten bruk av noen form for kodespråk. Da vil du få opp de ulike enhetene som objekter, der du kan drag-and-droppe ditt design med ferdig oversatte og justerbare parametere.Om AMX MUSE controllere

De nye MUSE-controllerne har en prosessor som er 10 ganger raskere enn AMX NX, hvilket betyr at de kan kjøre et ubegrenset antall scripts samtidig. I kombinasjon med et robust eMMC lagringsmedium og en velprøvd Linux-plattform, gjør dette MUSE til et svært trygt og driftssikkert system for alle typer installasjoner. SE ALLE CONTROLLERNE HER.

Under har vi samlet et lite knippe instruksjonsvideoer, som vil gi deg ytterligere innsikt. Vi forventer å få inn de første controllerne for salg i januar. Kontakt svein@lydrommet.no eller ring oss på tlf 23 23 28 00 for mer informasjon.
Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display