JBL AE Series

JBL AE Series

JBL Professional har installasjonshøyttalere til ethvert formål. Vi har tidligere tatt for oss søylehøyttalerne CBT og Intellivox, samt den svært anvendelige Control Contractor-serien (point source). I situasjoner der kravene til ytelse er av de aller høyeste, vil derimot JBL AE (Application Engineered) være et godt valg.

JBL AE er en serie point source høyttalere med spesifikasjoner som vil tilfredsstille enhver applikasjon. Serien er delt inn i tre underkategorier: AE Original Series, AE Expansion Series og AE Compact Models. La oss se nærmere på hver av disse kategoriene:

AE Original Series

Dette er kjernen i AE-serien og består av kraftige, fulltone høyttalere i forskjellige størrelser og konfigurasjoner, blant annet hva gjelder spredning på hornet. AE Original Series er konstruert med høykvalitets komponenter fra topp til tå, og er en perfekt løsning for installasjoner som nattklubber, konserthaller, teatre, konferansesentre og andre større rom.

AE Expansion Series

Denne kategorien er budsjettvarianter av AE Original Series, inklusiv subwoofere og lavprofils høyttalere. AE Expansion Series gir installatører fleksibilitet til å tilpasse lydsystemet etter de spesifikke behovene til installasjonen.

AE Compact Models

Disse høyttalerne er designet for å passe inn i mindre rom eller applikasjoner der plass er begrenset, men hvor lydkvalitet fremdeles er en prioritet. AE Compact Models leverer enestående lydytelse i en mer kompakt formfaktor, og de er ideelle for installasjoner som restauranter, butikker, hoteller og andre steder der estetikk og plasshensyn er viktige faktorer.

Uansett hvilken underkategori som passer best for en bestemt installasjon, har AE-serien en rekke funksjoner som gjør installasjonsprosessen enkel og praktisk. Dette inkluderer standardiserte monteringsalternativer, fleksible tilkoblingsmuligheter og enkel integrasjon med forskjellige lydsystemer og kontrollenheter. AE-serien er også kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, noe som gjør den til et trygt valg for profesjonelle lydinstallasjoner som krever en stabil og høykvalitets lydytelse.

Vil du vite mer om JBL AE Series? Kontakt oystein@lydrommet.no

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display