JBL VTX A8 til Musikkhøgskolen

JBL VTX A8 til Musikkhøgskolen
Lindemansalen ved Norges Musikkhøgskole fikk sommeren 2022 en ny PA bestående av totalt 25 stk JBL VTX A8: 10 stk i heng på hver side og 5 stk som center-cluster.

Den nye riggen erstattet høyttalerflaten Lydrommet leverte i 2014, bestående av 8 stk JBL VT4886 og 2 stk 4883 på hver side, med 4 stk 4886 i senter. LES OM INSTALLASJONEN I 2014 HER

På den måten kunne hele forsterkerparken på 9 stk Crown I-Tech gjenbrukes. Kun en enkel oppgradering var nødvendig for å hente inn nye settinger for VTX, komplett med FIR-filtre, system-EQ og delay. 4 stk «gamle» VTX F18 subber har også blitt med videre på reisen.


Teknisk sjef på NMH, Stig Gunnar Ringen, kommenterer:

"Norges musikkhøgskole er svært fornøyd med ny JBL VTX A8-rigg i Lindemansalen. NMHs konserter har et enormt musikalsk spenn, der vi gjør alt fra subtile løft av akustisk musikk til forsterkning av gigantiske storband. Transparent lydgjengivelse, rikelig med headroom og jevn dekning er derfor avgjørende i salens unike akustikk og her leverer A8 riggen så det holder" sier produksjonsteknisk leder Stig Gunnar Ringen.

"Et viktig element i anskaffelsen har vært å følge opp NMHs miljøprofil i praksis. Lydrommets løsning med gjenbruk av forsterkere og infrastruktur er derfor helt i tråd med bærekraftmålene på Norges musikkhøgskole, og vi takker Lydrommet for en løsningsorientert prosess med bærekraft i fokus."


Spørsmål om JBL VTX? Kontakt jan-stefan@lydrommet.no.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display