Kurs: JBL CBT og Intellivox

Kurs: JBL CBT og Intellivox
Tidspunkt: 22. september kl 11:30
Varighet: 90 minutter

Ventillasjonsstøy, trafikkstøy, sirener, veiarbeid, naturen eller været. Støy kan være så mangt. Særlig problematisk blir det når støyen sammenfaller med frekvensinformasjonen i konsonantene våre, noe som gjør det vanskelig for oss å skille ord fra hverandre.

I dette live-kurset vil Steffan Lewis og Steven Ellis fra JBL ta for seg viktigheten av taletydelighet i lydsystemer, samt kalkulasjon og måling av STI (Speech Transmission Index)

MELD DEG PÅ "SPEECH INTELLIGIBILITY AND STI" HER
Tidspunkt: 18. oktober kl 11:30
Varighet: 90 minutter

Dette webinaret vil gi deg en introduksjon til kolonnehøyttalere og konseptet bak line-arrays. Det vil være et særskilt fokus på JBLs Constant Beamwidth Technology, med tanke på skalerbarhet, ytelse, allsidighet og hensyn til budsjett. Kurset vil også ta for seg de ulike mulighetene med tanke på tilbehør, samt gå gjennom verktøyet CBT Calculator.

MELD DEG PÅ "JBL CBT SERIES TECHNOLOGY" HER
Tidspunkt: 15. november kl 11:30
Varighet: 90 minutter

Dette webinaret vil ta for seg teorien bak JBL Intelivox, og hvordan man kan nyttegjøre seg av dens aktive «beam shaping» for å skape en asymmetrisk vertikal høyttalerkarakteristikk, med jevn dekning over et svært stort område. Det vil også bli en gjennomgang av konfigurasjonsverktøyet Rapid DDS (Digital Directivity Synthesis).

MELD DEG PÅ "INTELLIVOX THEORY AND DEVELOPMENT" HER

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display