Miljøprofil

LydRommet er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift!

Vi er stolte og glade over å kunne meddele at vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn i mai 2023!

LydRommet skal bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. Det er summen av alle bidrag som til slutt vil gjøre en forskjell, og vi ønsker å kontinuerlig identifisere hvilke avtrykk vi gir, og hvordan vi kan forbedre disse.

Vi donerer all vår flaskepant til Flaskefond som er verdens første innovasjonsfond basert på pant. Pengene brukes til å støtte norske startups som jobber med FNs Bærekraftsmål.

Vi har også fokus på gjenbruk av all emballasje, kontorutstyr der det er mulig og å ha et bevisst forhold til forbruk av transport. Vi skal alltid velge det mest miljøvennlige alternativet i alt vi gjør.

Vårt mål for 2023 er å få god oversikt over type energi som benyttes for budbiler og andre transportselskaper vi samarbeider med, samt selskapets miljøprofil.
Vi skal jobbe aktivt for å beholde det gode arbeidsmiljøet vi har ved å ha fokus på blant annet sosiale tilstelninger og helsefremmende tiltak.
Vi vil også jobbe med å redusere vårt interne strømforbruk.

Alle ansatte har et ansvar for å følge opp firmaets miljøarbeid, og det oppfordres til å komme med innspill og forslag til hvordan vi kan styrke miljøarbeidet vårt.

Dersom du har innspill til små eller store punkter vi kan forbedre oss på, ønsker vi å høre fra deg. Send mail til marianne@lydrommet.no

Les mer om Miljøfyrtårn herLydRommet AS er medlem av:

Filtrer
Sort
display