Meld deg på kurs i AMX MUSE!

Meld deg på kurs i AMX MUSE!
AMX MUSE Automator er en spesialisert versjon av den velkjente Node-RED-plattformen, som gir brukerne muligheten til avansert programmering uten behov for å mestre kodespråk. Plattformen gir brukerne et intuitivt drag-and-drop grensesnitt der de kan opprette komplekse arbeidsflyter ved å koble sammen forhåndsdefinerte blokker med logikk og funksjoner. Dette gjør det mulig for både erfarne utviklere og nybegynnere å raskt lage tilpassede automatiseringer og integrasjoner.

Hørtes dette interessant ut? Nå har vi satt opp tre kurs, med førstemann-til-mølla påmelding:
  • 4. juli *FULLT*
  • 3. september
  • 8. oktober
Kursene finner sted i våre lokaler i Waldemar Thranes gt 86 fra kl 09:00 - 17:00 og vil holdes av Mathias Andresen. Det vil bli servert en enkel lunsj ca kl 12:30.

For de som kommer kjørende, anbefaler vi parkering i Mølleparken P-anlegg (innkjøring fra Sannergata).

Kursdeltakere vil også få tilbud om å kjøpe et 'Integrator Development Kit' til sterkt redusert pris. Dette består av en MU-1300 prosessor, en CE-REL8 relay control extender og et 8" Varia touchpanel.

Påmelding gjøres via Harman University, der du også vil få diplom og sertifikat. Vennligst opprett ny bruker, dersom du ikke har en fra før.

Vi ses! 🎓☺️


Forberedelser til kurset:
For å komme raskt i gang anbefaler vi at du har følgende installert på din datamaskin:
  • Installer NodeJS (v20.11.1+) og Node Package Manager (NPM) (v10.2.4+) Automator er en tilpasset versjon av Node-RED-programvaren, så det krever at NodeJS kjører på ditt system. Det krever også Node Package Manager (NPM) for å kunne installere tredjepartsnoder. For å installere NodeJS og NPM, gå til følgende lenke og følg installasjonsinstruksjonene: https://docs.npmjs.com/downloading-and-installing-node-js-and-npm 
  • Installer Git (v2.43.0+) Git er et versjonskontrollsystem. For Automator aktiverer den prosjektfunksjonen slik at du kan organisere dine flyter i diskrete prosjekter. Den aktiverer også Push/Pull-funksjonen som kreves for å distribuere dine flyter til en fysisk MUSE-kontroller. For å installere Git, gå til følgende lenke og følg instruksjonene: https://git-scm.com/book/en/v2/Getting-Started-Installing-Git
    OBS: Git-installasjonsprogrammet tar deg gjennom en rekke installasjonsalternativer. Det anbefales å bruke standardalternativene og anbefalte alternativer. Se Git-dokumentasjonen for mer informasjon. Når Git, NodeJS og NPM er installert, kan du installere MUSE Automator.
Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display