Nyhet: AMX SVSI N2600

Nyhet: AMX SVSI N2600
AMX SVSI N2600 er en ny og kosteffektiv serie enkodere og dekodere for 4K60 4:4:4 video. Modellene er tilgjengelige som veggpanel, boks og innstikk-kort, med høy byggekvalitet, lav latency og en rekke smarte funksjoner. Blant annet har de støtte for full-båndbredde USB 2.0, forhåndsvisning av video, avanserte sikkerhetsfunksjoner og et åpent API for integrasjon med tredjeparts systemer.

N2600-serien er ideell for nesten alle strømmeapplikasjoner, men er spesielt egnet for møterom, offentlige bygg, skoler, barer og liknende. Institusjoner for "hybrid learning" vil spesielt dra nytte av de betydelige kostnadsbesparelsene ved simultan dual-stream enkoding som video- og USB-funksjonaliteten gir.


Følgende modeller inngår i serien:

  • NMX-ENC-N2615-WP Encoder Wallplate
  • NMX-DEC-N2625-WP Decoder Wallplate
  • NMX-ENC-N2612S Multi-Codec, Dual-Stream Encoder
  • NMX-ENC-N2612S-C Multi-Codec, Dual-Stream Encoder Card
  • NMX-DEC-N2622S Multi-Codec Decoder 


Nøkkelfunksjoner:


-HØY KVALITET, LAV LATENCY
Høykvalitets 4K60 4:4:4 MWC-streaming med lav latency gir utmerket videokvalitet for overføring av både direktesendt video og detaljert innhold i klasserom, møterom, rettssaler, barer og andre applikasjoner.
 
-HØY KOMPATIBILITET, LAV BÅNDBREDDE ('S'-modeller)
1080p H.264-streaming, tilgjengelig på N2600 "S"-modeller, er ideell for distribusjon av video over overbelastede nettverk og er kompatibel med tredjepartsenheter og nettverk som Panopto, Wowza, YouTube og Facebook.
 
-USB 2.0 TRANSPORT OG SWITCHING
Full båndbredde USB 2.0-ruting gjør at USB-enheter som kameraer og konferanselydplanker enkelt kan integreres i romløsninger.
 
-VEGGPANEL ENKODING OG DEKODING = SØMLØS INSTALLASJON
Veggpaneler skaper vanligvis langt renere og sikrere installasjoner for de fleste bruksområder. Å installere en veggpanel-dekoder bak en skjerm reduserer installasjonstiden, krever færre kabler og løser utfordringen med hvor og hvordan en boks skal monteres.
 
-STØTTE FOR BEDRIFTSNETTVERK
Multicast-støtte, VLAN-tagging, QoS og de nyeste N2600-integrerte sikkerhetsfunksjonene forbedrer bedriftens IT-teams evne til å administrere nettverkstrafikk effektivt, noe som kan tillate SVSI AVoIP-løsninger å dele bedriftsnettverket med andre systemer.
 
-ÅPENT DIRECT-CONTROL API
Et åpent API gjør det mulig for alle kontrollsystemer eller applikasjoner, for eksempel Zoom Rooms, å kontrollere enheten. Enten en del av en større HARMAN Professional-installasjon eller det eneste AMX-produktet i en installasjon med produkter fra andre produsenter, tillater det åpne API sømløs integrasjon.


Vil du vite mer om AMX SVSI N2600? Kontakt jan-stefan@lydrommet.no.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display