Nyheter fra ISE 2024

Nyheter fra ISE 2024

BSS har lansert Soundweb OMNI, neste generasjons Soundweb! Først ut er prosessorene 512p og 256p (512x512 og 256x256 kanaler Dante @ 96 kHz), som tilbyr massiv DSP-kraft, redundante strømforsyninger og nettverksporter, integrert 128-kanals Media Player samt opptil 160 AEC-kanaler og 64 VoIP-linjer. I tillegg til de velkjente Logic-funksjonene har vi også en Scripting Engine med AMX MUSE-teknologi, som blant annet gir støtte for integrasjon med eksisterende BSS Soundweb London, Contrio-paneler og Crown DCi-forsterkere, i tillegg til integrasjon med tredjepartsenheter.

BSS har også sluppet to OMNI I/O-utvidere ved navn 32e og 16e (8x8x8 I/O + 24 GPIO og 4x4x4 I/O + 12 GPIO), der hver lyd I/O-port kan konfigureres enten som analog eller stereo AES3 digital. Enkelte lyd I/O-porter og alle GPIO-porter er retnings-konfigurerbare som enten innganger eller utganger, og alle mikrofonforsterkere og AD/DA er av ypperste studiokvalitet.

Samtidig lanseres programvaresuiten AVX, som sømløst integrerer AVX Architect med AVX Control. AVX Architect håndterer et ubegrenset antall enheter i en tegning og brukes til systemdiagram, konfigurering av enhetene og tilpasset UI-design. AVX Control er en tverrplattform-app (Windows, iOS, Android & AMX Varia-paneler) der brukeren får tilgang til nevnte tilpassede UI-paneler.

LES MER HER
JBL har lansert Venue Synthesis – en gratis applikasjon for 3D akustikksimulering av JBL Performance Audio-høyttalere. Venue Synthesis har tre modi:
  • Venue: Design et rom fra scratch, eller generer ved å importere 2D/3D-tegninger.
  • Acoustics: Konfigurer og finjuster høyttalermodeller, posisjon, vinkler, DSP, forsterkerinnstillinger og andre parametere, og få dette raskt visualisert i høy oppløsning. Systemet visualiserer også akustisk delay, med verktøy for optimalisering.
  • Mechanics: Finjuster mekaniske innstillinger for å sikre et trygt og sikkert oppheng, generereopphengsmanualer og eksportere data til JBL ArrayLink.


LES MER HER
MUSE Automator er nå tilgjengelig for nedlasting! Dette er en custom versjon av den velkjente Node-RED-plattformen, som muliggjør avansert programmering uten bruk av noen form for kodespråk. LES MER HER.

AMX har lansert SVSI N3300 Series. Dette er en serie enkodere og dekodere for streaming via Dante AV-H eller H.26x. I sistnevnte modus sendes det simultant i 4K60 og 1080p, for å gi den beste videokvaliteten lokalt og laveste båndbreddevideo for fjernvisning eller opptak. LES MER HER.

I tillegg har de kommet med nye USB-C moduler i Hydraport-serien, inkludert en overgang fra USB-C til HDMI. LES MER HER.TiGHT AV har lansert tre nye produkter under årets messe.
  • T-Network Series - en banebrytende serie AVoIP enkodere og dekodere som baserer seg på Dante AV-A. Blant funksjonene kan vi nevne avansert routing for audio/video/USB/kontroll, video wall designer og PoE+ pass-through.
  • USB-SW21 - en host switcher som lar to datamaskiner veksle mellom å ha kontroll over USB-enheter i et rom, som kamera, mikrofoner, høyttalere, skjermer osv. En genial løsning for ethvert BYOM-rom!
  • SPK1-C880T-WH - en kosteffektiv installasjonshøyttaler for takinnfelling, med innebygget trafo for både lavohmig og 70V7100V drift. Høyttaleren har en ytelse som gjør den velegnet til både tale og bakgrunnsmusikk.

LES MER HER
Televic D-Cerno er et pålitelig og enkelt konferansesystem for møterom og konferansesaler. Nå har de lansert D-Cerno AE - en ny 19’’ rackmonterbar sentralenhet med 2 x USB-C (lyd og multi-kanals opptak), LAN port med tilkobling mot web server, camera kontroll protokoll og AES67!

LES MER HER
Den taiwanske kvalitetsprodusenten Lumens har lansert to nye kamera. TR60A er en modell med integrert mikrofon-array, for å lokalisere lydkilde med tanke på voice-tracking. Kameraet har også en dobbel 4K-linse for motion-tracking. TR70 er en modell for long-range motion-tracking opptil 30 meter, ideell for bruk i store auditorier.

Lumens har også lansert en serie AVoIP enkodere og dekodere, inkludert en variant med Dante AV-H som lar deg sende en referansekanal til en Yamaha eller Sennheiser takmikrofon for AEC (automatic echo cancellation).

LES MER HER

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display