Sennheiser EW-DX

Sennheiser EW-DX
Sennheiser EW-DX er et high-end digitalt trådløs-system med en mid-range prislapp. Her får du bransjeledende spesifikasjoner og ytelse, i et robust og kompakt format som gjør seg like godt i fast installasjon som på turné.

Her får du et dynamikkområde på hele 134 dB, med en latency på kun 1,9 ms. Sikkerheten er ivaretatt med AES-256 kryptering, og med 12 timers batteritid vil senderne vare en hel festivaldag og litt til.


Mottakerne

Sennheiser har klart å huse to-kanals mottakere i et half-rack format, som attpåtil kan strømforsynes via PoE. Dette vil gi deg hele 4 kanaler på 1U, eller du kan bygge smale, reisevennlige rack som går inn i hattehyllen. I løpet av 2023 vil det også komme dedikerte fire-kanals mottakere på 1U.

Mottakerne har Ethernet kontrollporter og Dante  primary og secondary. Oppsett av kanaler gjøres raskt og enkelt via auto-scan, og et separat kvalitetsmeter indikerer den trådløse helsen til hver enkelt kanal.

Senderne

Nå er tiden endelig over for tape og tusj! Senderne i EW-DX har e-Ink display, som beholder visning av navn og frekvens selv om du fjerner batteriet. Senderne har også fått funksjonsknapper, som blant annet lar deg justere gain.

For håndsenderne finnes det en rekke mikrofonhoder tilgjengelig, inkludert Sennheisers nye 400-serie. For installasjon finnes det egne bordsendere med 3- eller 5-pins XLR for svanehalsmikrofoner.

Frekvenser og overvåking

Sennheiser EW-DX er tilgjengelig i mange ulike bånd. Frekvensvinduet er på hele 88 MHz, og hver kanal opptar kun 600 kHz. Dette gir et teoretisk kanalantall på 146, noe du kan øke ytterligere ved å aktivere Link Density Mode (opptil 293 kanaler).
Kontroll av systemet gjøres via Sennheiser Smart Assist app, Control Cockpit eller Wireless Systems Manager.

Tilbehør

Alt av tilbehør er som vi kan forvente fra Sennheiser, med antenneutstyr, batterier, ladere osv. I serien finner vi også en nydesignet lader som kan drives via PoE, der du kan kaskadekoble inntil 5 enheter.

De første systemene vil rulle ut i desember, mens det for nye bestillinger vil være ca seks ukers leveringstid. Kontakt jan-stefan@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display