Sennheiser TeamConnect Bar

Sennheiser TeamConnect Bar
Sennheiser TeamConnect Bar er en alt-i-ett løsning for små og mellomstore møterom, som kombinerer mikrofon, kamera og høyttaler i én enhet. Den er Microsoft Teams-sertifisert og tilbyr plug-and-play-funksjonalitet – koble den enkelt til datamaskinen din via USB, og du er klar til å starte møtet.

Automagi
Systemet skalerer automatisk bildeutsnittet til den som snakker, eller du kan få alle deltakerne opp i et rutenett. Den innebygde DSP’en optimaliserer høyttaleren automatisk etter rommets akustikk. Det er også mulig å definere dødsoner for mikrofonen, for å eliminere uønskede elementer.

Small eller Medium?
Small kan strømforsynes via PoE og er egnet for små møterom (ca 3,0 x 4,5 meter) opp til 7 personer.

Medium kan ikke strømforsynes via PoE, men kan levere PoE+. Denne har også to skjermutganger. Velegnet for små og mellomstore møterom (ca 4,5 x 6,0 meter) opp til 12 personer.

SE KOMPLETT FAQ HER


Utvidelsesmuligheter
Men det er først når man benytter TeamConnect Bar som “navet” i et større system at det virkelig begynner å bli interessant. TeamConnect Bar har nemlig en rekke tilkoblinger som gir deg mulighet til følgende utvidelser:
  • Koble til et ekstra PTZ-kamera via USB, for eksempel disse fra Lumens.
  • Koble til ekstern mikrofon via Dante, for eksempel Sennheiser Team Connect Ceiling eller SpeechLine.
  • Koble til eksterne høyttalere via Dante

Fjernkontroll, monteringsbrakett og kabler (HDMI og USB-C 3.1) følger med i esken. Begge modeller er tilgjengelig for bestilling nå, for levering fra og med juli.

Kontakt jan-stefan@lydrommet.no for mer informasjon

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display