Kampanje: Sennheiser TCC2 og TCCM

Kampanje: Sennheiser TCC2 og TCCM
I et klasse- eller møterom kan hvem-som-helst være en taler. For å sikre god taletydelighet i forbindelse med videokonferanse og universell utforming, trengs det derfor et mikrofonsystem som dekker hele rommet. Sennheiser TeamConnect løser dette med én enkelt enhet.

Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) har 28 innebygde mikrofoner og er egnet for rom på opptil 80 m2. Du kan enkelt sette opp prioriterte soner og dødsoner, for å skreddersy systemet etter rommet. Med beamforming-teknologi og avanserte lydbehandlingsfunksjoner som adaptiv støyreduksjon og automatisk ekkokansellering, gir TCC2 en optimal lydopplevelse for deltakerne.

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium (TCCM) ble lansert under årets ISE, og er en "light-variant" av TCC2. Med 15 innebygde mikrofoner er den egnet for rom opptil 40 m2. Øvrig funksjonalitet er lik.

Modellene er tilgjengelige i hvit og sort finish, med standard lydutgang på både analog og Dante. Strømforsyning gjøres via PoE. TCC2 kan monteres fritthengende eller i 60x60 systemhimling, mens TCCM kommer i varianter for surface og flush-mount.

Vi kjøpte inn et større antall enheter før Sennheisers prisoppgang i oktober, som vi nå selger unna til kampanjepris! Logg inn eller ring oss på 23 23 28 00.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display