Spectre med storinnkjøp av portabel PA fra JBL

Spectre med storinnkjøp av portabel PA fra JBL

Spectre er en av Norges ledende aktører av design, produksjon og utleie rettet mot eventer, TV, artister og kulturarrangementer. Blant deres siste meritter er braksuksessen med Karpes 10x Spektrum, landets kanskje største og mest ambisiøse private produksjon gjennom tiden.

Men det er ikke bare på de aller største scenene at Spectre gjør seg gjeldende. Deres portable utleiepark har også hyppig turnover, og i desember 2022 var tiden moden for en komplett utskiftning.

En rekke forskjellige merker og modeller ble rigget opp i Spectres lokaler ved Fetsund. Etter nøye A/B-testing var det kombinasjonen av JBL PRX912 og PRX915XLF som kom desidert best ut. Resultatet ble derfor et innkjøp av hele 20 stk topper og 8 subber, til bruk som arbeidshester ved deres mindre arrangementer.

I tillegg ble det investert i den batteridrevne søylehøyttaleren EON One MkII, lillebroren EON One Compact, samt den kraftige søylehøyttaleren PRX One. Dette er modeller med innebygget mikser og mulighet for streaming via Bluetooth, med en limiter som skal sikre de mot overivrig bruk i de sene nattestimer.

Alle høyttalerne i leveransen kan styres via appen JBL Pro Connect. Og med hele 7 års fabrikkgaranti fra JBL er vi sikre på at de vil leve et langt og godt liv i Spectres kyndige varetekt. Vi takker for tilliten og ser frem mot det videre samarbeidet!

Nysgjerrig på PRX? Kontakt oystein@lydrommet.no.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display