Nyhet: TiGHT AV Flex AOC

Nyhet: TiGHT AV Flex AOC
I en perfekt møteromsinstallasjon skal det meste foregå sømløst og automagisk. Det eneste brukeren skal trenge å forholde seg til er gjerne kabelen for tilkobling til PC. Nå har TiGHT AV lansert en serie HDMI- og USB-kabler ved navn Flex, som er designet for å gi brukeren et godt førsteinntrykk av AV-installasjonen.

Med en diameter på kun 3,8 mm (HDMI) og 4,5 mm (USB), kombinert med en kappe av myk gummi, er dette svært fleksible kabler som gir et tydelig inntrykk av kvalitet. Pluggene er også gjort så slanke som mulig, for enkel og problemfri tilkobling.

Kablene er optiske og aktive, og får strøm fra den tilkoblede enheten. Det er dermed ingen behov for ekstern strømforsyning.


HDMI 2.0 AOC FLEX

Med en båndbredde på 18 Gbps er dette en ideell løsning for video i 4K60 4:4:4 oppløsning. Kabelen er skjermet for EMI og RF interferens, og en indre kappe av rustfritt stål gir den en strekktoleranse på hele 44 kilo. Tilgjengelig i lengdene 7, 10 og 15 meter. SE PRODUKTENE HER.


USB AOC FLEX

Dette er andregenerasjons USB 3.2-kabler som er bakoverkompatible med den eldre USB 2.0/1.1-standarden. Kabelen har USB-A han i den ene enden og USB-A hun i den andre, og kan levere strøm opptil 5V / 900 mA (4,5W). Tilgjengelig i lengdene 5, 7, 10 og 15 meter. SE PRODUKTENE HER.

TiGHT AV Flex er forventet inn til lager i midten av desember. Ønsker du en vareprøve? Kontakt kjetil@lydrommet.no

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display