TiGHT AV MSW-H614A-HDBT

TiGHT AV MSW-H614A-HDBT
MSW-H614A-HDBT fra TiGHT AV er en topp moderne matrise-switcher med 6x4+2 18G HDMI 2.0. Den har to HDBaseT-innganger og fire HDMI-innganger med støtte for HDCP 2.3/1.x, og kan håndtere oppløsninger opptil 4K60 4:4:4. Matrisen kan overføre 4K video opptil 40 meter og 1080p video opptil 70 meter, gjennom én CAT6A kabel. Dette gjør den ideell for installasjoner med lange avstander mellom kilde og skjermer.

Med fire HDMI 2.0-utganger og to speilede HDBaseT-utganger som støtter 24V Power over Cable (PoC) er det mulig for kompatible TiGHT AV HDBaseT-mottakere å trekke strøm fra matrisen via CAT6A-kabelen (EXT-H211L2-SRX-HDBT og EXT-H101L2-RX-HDBT).

En 6x4 lydmatrise med de-embedding gir deg individuell kontroll over volum-, mute- og forsinkelseskontroll per analog utgangskanal. Enheten har også omfattende EDID-administrasjon og avansert HDCP-håndtering sikrer maksimal funksjonalitet med et bredt spekter av videokilder og skjermer. Det er flere kontrollalternativer tilgjengelig, inkludert frontpanelkontroll, IR-fjernkontroll, RS232-kommandoer, WEB UI og TCP/IP-kommandoer.

TiGHT AV MSW-H614A-HDBT er en moderne kvalitetsløsning for alle installasjoner med flere kilder, som auditorier, klasserom, lobbyer, møterom med mer. Vi forventer å få inn første sending i begynnelsen av november. Kontakt svein@lydrommet.no for mer informasjon.

Skriv en kommentar
Bare registrerte brukere kan legge igjen kommentarer.
Filtrer
Sort
display